QIKSHN organizon iftar më 02 dhe 03.06.2017!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji organizon iftar të përbashkët për burrat ditën e Premte më 02.06.2017 ndërsa për motrat muslimane do të organizohet iftar ditën e Shtunë më 03.06.2017 në lokalin e QIKSHN-së në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Ushqimi do të pregatitet nga Sektori i Motrës Muslimane pran QIKSHN’së ndërsa pijet do të sigurohen nga QIKSHN.

Ndërsa të gjithë ata që dëshirojnë të pregatisin dhe të sjellin ndonjë ushqim të veçant apo ndonjë ëmbëlsir janë të mirëkpritur.

Vërejtje! Ditën e Shtunë më 03.06.2017 lokali për kohën e iftarit do të jetë i rezervuar vetëm për motrat muslimane.

Të gjithë jeni të mirëseardhur.

Ju mirëpresim!

Print Friendly, PDF & Email