QIKSHN organizon iftar për motrat muslimane më 19.05.2018! – Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

QIKSHN organizon iftar për motrat muslimane më 19.05.2018!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji organizon iftar të përbashkët për motrat muslimane ditën e Shtunë më 19.05.2018 në lokalin e QIKSHN-së në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Ushqimi do të pregatitet nga Sektori i Motrës Muslimane pran QIKSHN’së ndërsa pijet do të sigurohen nga QIKSHN.

Ndërsa të gjithë ata që dëshirojnë të pregatisin dhe të sjellin ndonjë ushqim të veçant apo ndonjë ëmbëlsir janë të mirëkpritur.

Vërejtje! Ditën e Shtunë më 19.05.2018 lokali për kohën e iftarit do të jetë i rezervuar vetëm për motrat muslimane.

Të gjithë jeni të mirëseardhur.

Ju mirëpresim!

Print Friendly, PDF & Email