QIKSHN organizon iftar të përbashkët për burrat më 26.05.2018!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji organizon iftar të përbashkët për anëtarët e QIKSHN’së (vetëm për burrat) ditën e Shtunë më 26.05.2018 në lokalin e QIKSHN-së në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Ushqimi dhe pijet do të sigurohet nga QIKSHN, ndërsa të gjithë ata që dëshirojnë të pregatisin dhe sjellin ndonjë ëmbëlsir janë të mirëpritur.

Ju mirëpresimtë gjithëve!

Print Friendly, PDF & Email