Regjistrimi për në «Haxhxh 2017»

Të nderuar anëtarë/-e,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon të gjitë anëtarët të cilët e kan bërë nijet që në shkojnë në Haxhxh, se regjistrimi për «Haxhxh 2017» ka filluar.

Lusim të gjithë të interesuarit që të rezervojnë vendet, pasi që rezervimet janë të kufizuara dhe vendet mbushen shumë shpejtë.

Gjithë ata që janë të interesuar në lidhje me rezervimin për në «Haxhxh 2017» i lusim që të kontaktojnë me personat përgjegjës pran QIKSHN:

Nuriman Zekir

Mob.: (+47) 45270008

E-post: nuriman.zekir@qiksh.no dhe

 

Berat Redzepi

Mob.: (+47) 95233546

E-post: berat.redzepi@qiksh.no

 

Me respekt

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email