Shkollë verore – Ohër 2019

Të nderuar!

Ju njoftojmë se Shkolla Verore e gjuhës amtare që i dedikohet fëmijëve të diasporës, me qëllim të mësimit të gjuhës amtare të cilën Agjencioni për Migracion organizon për çdo vit, mësimi do të mbahet prej më 22-28 korrik të vitit 2019.

Vendosja do të bëhet në hotel në Ohër. 

Shkolla verore i dedikohet fëmijëve të diasporës.

Fëmijët të jenë të moshës prej 12-16 vjeç. 

Mësimi i gjuhës amtare në këtë shkollë do të zhvillohet një here në ditë, paradite në kohëzgjatje prej një orë e gjysëm.

Nxënësit do të jenë të ndarë në dy grupe dhe ato në grupin fillestar dhe të avancuar. 

Përveç mësimit klasik të gjuhës do të mbahet edhe puntori edukative, aktivitete sportive, ekskurzione dhe vizita të vendeve të cilët janë në interes të fëmijëve në qytet.

Udhëtimi deri në Ohër do të jetë në organizim të prindërve. 

Në «Shkollën Verore» mund të marrin pjesë të gjithë të interesuarit, pa selektim paraprak.

Nxënësit duhet të jenë të moshës prej 12-16 vjet.

Ju lutemi për pjesëmarrjen tuaj të paraqiteni në e-post adresën e Agjencisë për Migracion: info@minisel.gov.mk ose nusret@minisel.gov.mk

Për informatat më të hollësishme për programin dhe akomodimin do të ju informojmë në vijim.

Me respekt,

Nusret Kovaçi

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Mars
MaTiOnToFr
    123
 • Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

45678910
11121314151617
181920
 • Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21222324
25262728293031
 • Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2019 >
Mars
 • 03

  Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 07

  Hele dagen
  07.03.2019-08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 31

  Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.