Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Regjistrimi 2021 – Regjistrohu edhe ty!

Të nderuar bashkatdhetarë të R. së Maqedonisë së Veriut,

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut do të ketë ndikim të madh në vend. Aj ndikim mund të jetë ndikim positiv ose ndikim negativ për shqiptarët e R. së Maqedonisë së Veriut dhe kjo nvaret krejt nga ne se sa randësi do ti japim regjistrimit të popullsisë.

Regjistrimi i popullsisë ka filluar dhe do të zgjasë deri më 21. Prill 2021 dhe ky regjistrim ka domethënje tepër të lartë për vendin tonë dhe në veçanti për shqiptarët e R. së Maqedonisë së Veriut.

I dashur bashkatdhetarë i RMV’së nuk mjafton që ta dimë unë dhe ty që në vendin tonë ka shqiptarë me numër të madh, nuk mjafton për ti mbrojtur të drejtat tona dhe për ti mbrojtur vendasit tanë, por duhet të organizohemi dhe të regjistrohemi të gjithë shqiptarët e RMV’së kudo që jetojmë që kështu të kontribojmë për vendin dhe për popullin tonë dhe t’ju tregojmë bashkëvendasëve tanë maqedon se shqiptarët nuk janë pakicë (20 %) siq mendojnë ata, por se shqiptarët janë shumë më shumë dhe se ne jeni popullë shtetëformues dhe vendimëmarrës të RMV’së.

Prandaj mos hezito dhe regjistro vetëveten, familjen tënde, lajmro familjarët, shokët, kolegët që edhe ata të kryejnë këtë obligim.

Regjistrimi bëhet përmesë këtyre lidhjeve:

▪ https://popis2021.stat.gov.mk/ 
▪ https://census.stat.gov.mk/al/

Video me të cilën sqarohet mënyra e regjistrimit:

https://youtu.be/ncaYYM_WalM

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept