Anëtarësohu

Formulari për anëtarësim në QIKSHN
   

A e dini se

Sipas § 3.3 Përkatësi dhe anëtarësim ligjin e kishës fëmijët automatikisht anëtarësohen kishën e Norvegjisë. Për këtë shkak është me rëndësi bëni anëtarësimin tuaj dhe anëtareve familjes suaj një bashkësi fetare islamike.

Sipas § 3.6 Përkatësi dhe anëtarësim fëmijët e moshës mbi 15 vjeç mundet vet anëtarësohen apo ç’regjistrohen një bashkësi fetare (përfshirë edhe kishën norvegjeze).

gjitha bashkësitëdhe botëkuptimet fetare përfitojnë ndihmë për kokë anëtari nga shteti dhe komuna përputhje me kishën norvegjeze për kokë anëtari. Nuk dëshironi pjesa juaj e ndihmës shkon tek një qendër islamike?

Ju duhet patjetër personalisht gjeni se ku jeni i regjistruar parë. Për gjetur se a jeni anëtarë i kishës norvegjeze, ju mund kontrolloni veten online duke u kyqur me BankID direkt sistemin e kishës norvegjeze këtu, ose kontaktoni me ata . tlf.: 23 08 12 00, faks: 23 08 12 01, e-post: post.kirkeradet@kirken.no

Ju nuk mund jeni regjistruar njëkohësisht dy institucione fetare dhe ju duhet personalisht ç’anëtarësoheni nga kisha shtetërore norvegjeze apo bashkësia fetare ku jeni i regjistruar para se bëheni anëtarë QIKSHN. Për informata hollësishme ju lutemi shtypni këtu

Për tu regjistruar si anëtarë QIKSHN ju duhet mbushni formularin gjeni poshtë ose duke e mbushur formularin mund ta shkarkoni këtu dhe dërgoni me post adresën:

Albansk Islamsk Kultursenter, Sverres gate 8, 0652 Oslo

Ç’do person mbi moshën 15 vjeçare duhet të mbush formularin personalisht. Në qoftë se keni edhe anëtarë tjerë të familjes që dëshirojnë të anëtarsohen, ju lutemi mbushni formularin për ç’do anëtarë të familjes një nga një. Për fëmijët nën moshën 15 vjeçare, ju lutemi mbusheni formularin e posatshëm për fëmijë “Formularin për anëtarësimin e fëmijëve në QIKSHN”

reCAPTCHA is required.

Print Friendly, PDF & Email