Storjet e fundit

QIKSHN ju uron pushime të këndshme verore

Të nderuar anëtarë të QIKSHN, Ju informojmë se qendra jonë do të jetë me shërbime të kufizuara gjatë periudhës 08.07.2024…

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Dita e parë e Kurban Bajramit

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit është dita…

Festa e Kurban Bajramit

Anulohet Pikniku Verorë

Të nderuar anëtar, Pasi që koha do të jetë me shi ditën e Shtunë më 08.06.2024, kryesia e QIKSHN ka…

Gratulerer med dagen Norge!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore / Innkalling til ordinær generalforsamling!

Drejtuar anëtarëve te QIKSHN-së! Informim mbi zgjedhjet e rregullta të kryesisë së QIKSHN-së I nderuar zotëri/zonjë .  Esselamun Alejkum! Paqja…

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Urime nata e madhe e Kadrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron natën e madhe të Kadrit e cila parashihet të jetë sonte e…

Namaz Nate nga dita e Diel, 31.03.2024

Informim për tubimin e Fitrave dhe Zekatit (Ramazan 2024/1445H)

SADAKATUL FITRI Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut e obligoi Sadakatul-Fitrin për…

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 31.03.2024 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Iftar i përbashkët për rininë e QIKSHN’së më 31.03.2024

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Tribunë fetare më 23.03.2024

Iftar i përbashkët për anëtarët e QIKSHN’së

Informin për muajin e Ramazanit 2024/1445H!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2024 / H1445!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2024/1445H!

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!