Dita e parë e Kurban Bajramit

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit është dita…

Festa e Kurban Bajramit

Anulohet Pikniku Verorë

Të nderuar anëtar, Pasi që koha do të jetë me shi ditën e Shtunë më 08.06.2024, kryesia e QIKSHN ka…

Gratulerer med dagen Norge!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore / Innkalling til ordinær generalforsamling!

Drejtuar anëtarëve te QIKSHN-së! Informim mbi zgjedhjet e rregullta të kryesisë së QIKSHN-së I nderuar zotëri/zonjë .  Esselamun Alejkum! Paqja…

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Urime nata e madhe e Kadrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron natën e madhe të Kadrit e cila parashihet të jetë sonte e…

Namaz Nate nga dita e Diel, 31.03.2024

Informim për tubimin e Fitrave dhe Zekatit (Ramazan 2024/1445H)

SADAKATUL FITRI Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut e obligoi Sadakatul-Fitrin për…

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 31.03.2024 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Iftar i përbashkët për rininë e QIKSHN’së më 31.03.2024

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Informin për muajin e Ramazanit 2024/1445H!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2024 / H1445!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2024/1445H!

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Urime 17. Shkurtin – Pavarsinë e Kosovës!

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

QIKSHN ju informon se aplikacioni Bønnetid futet në përdorim nga 01.01.2024

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2024

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…