Myftiu i Shkodrës ligjëron në Qendrën Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji

Me ftesë të Qendrës Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, po qëndron për një…

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Tribunë Fetare me mysafir nga Shqipëria

Iftar i përbashkët për burra

Ligjërat fetare dhe iftar për motrat muslimane!

Ligjërat fetare me mysafir spesial nga Maqedonia e Veriut!

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 26.03.2023 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan H1444/2023

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informin për muajin e Ramazanit 2023/1444H!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2023/1444H!

Ligjërat fetare me rastin e natës së “Isras dhe Miraxhit”

Me rastin e ndodhisë së Isras dhe Mir’axhit, kryesia e QIKSHN’së organizon ligjërat fetare me temën “Isra dhe Mir’axhi dhe…

Ndihmoni vllezërit në Turqi dhe Syri!

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2023!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…

Ligjërat fetare më 10.12.2022

Vizita e ambasadorit të ri të Maqedonis së Veriut Prof. Dr. Driton Kuqi

Inshte kënaqësi dhe nderë i veqant që sot kishim prezent Ambasadorin e ri të Maqedonisë së Veriut në Qendër. Ambasadori…

QIKSHN organizon Umre 2023

Mysafir nga Universiteti i Oslos

Sot gjatë kohës së mësim-besimit në QIKSHN kishim mysafir disa studentë nga Universiteti i Oslos, të cilët ishin prezent edhe…

FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR

Fëmijët tanë tashmë kanë filluar vitin e ri shkollor. Edukimi i fëmijëve vërtetë është i një rëndësie të veqantë, ngase…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1444!