Fillimi i vitit shkollor 2023/2024

Të dashur nxënës, mësimdhënës dhe ju prindër të nderuar! QIKSHN ju informon se viti shkollor 2023/2024 në shkollën shqipe «Naim…

QIKSHN ju uron pushime të këndshme verore

Të nderuar anëtarë të QIKSHN, Ju informojmë se qendra jonë do të jetë me shërbime të kufizuara gjatë periudhës 10.07.2023…

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Festa e Kurban Bajramit

 

Një kurban për skamnor!

Përfundimi i vitit shkollor 2022/23

Sot, në praninë e shum prindërve dhe nxënësve të dy shkollave u bë solemnisht përfundimi i vitit shkollor 2022-2023. Ata…

Ftesë për në duan e Hatmës e Kur’anit Fisnik

Gratulerer med dagen Norge!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore / Innkalling til ordinær generalforsamling!

 

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Informim për tubimin e Fitrave dhe Zekatit (Ramazan 2023/1444H)

SADAKATUL FITRI Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut e obligoi Sadakatul-Fitrin për…

Myftiu i Shkodrës ligjëron në Qendrën Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji

Me ftesë të Qendrës Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, po qëndron për një…

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Tribunë Fetare me mysafir nga Shqipëria

Iftar i përbashkët për burra

Ligjërat fetare dhe iftar për motrat muslimane!

Ligjërat fetare me mysafir spesial nga Maqedonia e Veriut!

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 26.03.2023 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan H1444/2023

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…