Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Storjet e fundit

Masa të reja në lidhje me Covid-19 nga dita e Hënë më datë 09.11.2020 nga ora 24:00

Kryesia e QIKSHN’së duke marë parasysh situatën alarmante të përhapjes së Covid-19 dhe masave e reja të ndërmara nga Komuna…

Informacion i rëndësishëm për namazin e Xhumasë

Urime nata e madhe e Mevludit!

Masa të reja për mbrojte nga Covid-19

Ndrimi i orës – koha dimrore!

Sonte më 25.10.2020 në ora 03:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës dimrore) dhe ora duhet të…

KOMUNA E OSLO – MASA TË REJA – MAKSIMUM 50 PERSONA / OSLO KOMMUNE – NYE TILTAK – MAKS 50 PERSONER

Si rezultat i përhapjes së rritur të infektimeve med COVID-19 në Oslo, komuna e Oslos ka vendosur sonte të vendosë…

QIKSHN shpall konkurs për imam!

QENDRA ISLAMIKE KULTURORE SHQIPTARE NË NORVEGJI SHPALL K O N K U R S PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË LIRË…

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme të jashtëzakonshme!

Informim mbi zgjedhjet e rregullta të kryesisë së QIKSHN-së

I nderuar zotëri/zonjë . Esselamun Alejkum! Paqja dhe mëshira e Zotit qofshin mbi ju! Kryesia aktuale e QIKSHN-së në mbledhjen…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1442!

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Festa e Kurban Bajramit!

Të nderuar anëtar, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit do të…