Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Storjet e fundit

Urime nata e madhe e Mevludit!

QIKSHN organizon Cageball për rininë më 17.10.2021

Rini e dashur, Mos harroni! Këtë të diele (17.10.2021), duke filluar nga ora 20:00, në mbrëmje, kemi rezervuar fushën për…

QIKSHN organizon Cageball për rininë

E dashura rini, QIKSHN organizon Cageball ditën e Diel më (10.10.2021), duke filluar nga ora 20:00 në Cageball-Nydalen . Ftesa…

Takim me rininë e QIKSHN’së!

Elhamdulillah, dje kishim një takim mbresëlënës me rininë e QIKSHN’së. Në takim, Imami mbajti një ligjëratë të shkurtër rreth rolit…

QIKSHN me imam të ri!

Të nderuar anëtar, QIKSHN ju informon se nga dita e Mërkur më datë 08. Shtator 2021 do të filloj zyrtarishte…

Fillimi i vitit shkollor 2021/2022

Të dashur prindër ju informojmë se sot pas takimit që zhvilluam me mësimdhënësit e dy shkollave, u vendos që nga…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1443!

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Festa e Kurban Bajramit!

Të nderuar anëtar, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit do të…

Një kurban për skamnor!

Rihapet xhamija nga data 17.06.2021!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Kryesia e QIKSHN’së ju informon se nga dita e Enjte më 17.06.2021 vlejnë rregulla të…

Gratulerer med dagen Norge!

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept