Ditë markedi në Grønland!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare organizon shitje ushqimore në Grøndland, më datë 16, 17 dhe 18. Mai 2014 nga ora 09:00 deri në orën 19:00.

Do të shërbehet një përzierje ushqimesh tradicionale shqiptare dhe ushqim skare. Ne gjithashtu do të shërbejmë edhe lloje të ndryshme të tortave, vafle, kafe dhe pije të ndryshme freskuese.

Ne shpresojmë se ka shumë nga ju që duan të na ndihmojnë të pregatisim ushqime të nryshme tradicionale shqiptare që ne mund të shesim për të ardhurat e xhamisë.

Bëni një qëllim për sadaka.

Ne gjithashtu kemi nevojë për ndihmë personeli që të mund të na ndihojnë me shitje dhe gatishmëri. Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përgjegjësit kryesore Berat (95233546) ose Florim (45454210).

Zoti ju shpërbleftë!

 

Me respekt

Stafi organizativ pran QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept