Kryesia

Kryesia

Anëtarët e kryesisë aktuale të QIKSHN-së

Kryetar i QIKSHN-së.

Nasir Jahiji

Kryetar

[email protected]
+47 922 27 926

Përgjegjës i bordit të besimit (Forstander) i QIKSHN-së.

Nuriman Zekir

Bordi i besimit (Forstander)

[email protected]
+47 452 70 008

Zëvendës kryetar dhe kujdestar i QIKSHN-së

Nakil Latifi

Zëvendës kryetar dhe kujdestar

[email protected]
+47 970 79 699

Përgjegjës ekonomik i QIKSHN-së.

Kujtim Elezi

Përgjegjës ekonomik

[email protected]
+47 466 38 535

Përgjegjës i fondit të kufomës së QIKSHN-së.

Musa Asani

Përgjegjës i fondit të kufomës (Xhenaze

[email protected]
+47 994 15 941

Mbikqyrës i kryesisë dhe përgjegjës për fëmijët dhe shkollat pran QIKSHN-së. Lëvdatat dhe ankesat për kryesinë dërgohen tek Azis Ajruhali.

Azis Ajrulahi

Mbikqyrës i kryesisë dhe përgjegjës për

[email protected]
+47 917 66 139

Përgjegjës i për aktivitetet e QIKSHN-së

Berat Redzepi

Përgjegjës i për aktivitetet e QIKSHN-së

[email protected]
+47 952 33 546

Webmaster, përgjegjës për IT dhe anëtarësim në QIKSHN-së.

Jetmir Rustemi

Webmaster/IT dhe përgjegjës për anëtarës

[email protected]
+47 993 94 358

Zëvendës (varamedlem)

Ziber Deari

Zëvendës (varamedlem)

[email protected]
+47 920 68 997

Zëvendës (varamedlem)

Rufki Mamuti

Zëvendës (varamedlem)

[email protected]
+47 900 51 009

Sektori i motrës muslimane

Përgjegjëse e sektorit të motrës muslimane pran QIKSHN-së

Përgjegjëse e sektorit të motrës muslimane pran QIKSHN-së.

Fixhrije Rafuna

Përgjegjëse e sektorit të motrës muslima

[email protected]
+47 462 51 580
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

februar 2017
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
30.01.2017 31.01.2017 01.02.2017 02.02.2017 03.02.2017 04.02.2017 05.02.2017
06.02.2017 07.02.2017 08.02.2017 09.02.2017 10.02.2017 11.02.2017 12.02.2017
13.02.2017 14.02.2017 15.02.2017 16.02.2017 17.02.2017

Kategori: Festat kombëtarePavarësia e Kosovës

Pavarësia e Kosovës
18.02.2017 19.02.2017
20.02.2017 21.02.2017 22.02.2017

Kategori: GeneralVinterferie - Alle skoler

Vinterferie - Alle skoler
23.02.2017

Kategori: GeneralVinterferie - Alle skoler

Vinterferie - Alle skoler
24.02.2017

Kategori: GeneralVinterferie - Alle skoler

Vinterferie - Alle skoler
25.02.2017 26.02.2017

Kategori: GeneralFastlavn

Fastlavn

Kategori: GeneralFull måne [Hëna e plotë]

Full måne [Hëna e plotë]
27.02.2017 28.02.2017

Kategori: Festat islame01. Xhumadel-Uhra 1438 H

01. Xhumadel-Uhra 1438 H
01.03.2017 02.03.2017

Kategori: Festat islame02/03. Rexhep 1438 H - Lejl. Regaib]

02/03. Rexhep 1438 H - Lejl. Regaib]
03.03.2017

Kategori: Festat islame02/03. Rexhep 1438 H - Lejl. Regaib]

02/03. Rexhep 1438 H - Lejl. Regaib]
04.03.2017 05.03.2017

Festat e ardhëshme

  • , 31.12.2016 – Nyttårsaften
  • , 01.01.2017 – Første nyttårsdag [Dita e parë e vitit të ri]
  • , 28.01.2017 – Full måne [Hëna e plotë]
  • , 29.01.2017 – 01. Xhumadel-Ula 1438 H
  • , 17.02.2017 – Pavarësia e Kosovës
  • , 22.02.2017 – Vinterferie - Alle skoler
  • , 26.02.2017 – Fastlavn
  • , 26.02.2017 – Full måne [Hëna e plotë]
  • , 28.02.2017 – 01. Xhumadel-Uhra 1438 H
  • , 02.03.2017 – 02/03. Rexhep 1438 H - Lejl. Regaib]