Storjet e fundit

Ftesë për në duan e Hatmës e Kur’anit Fisnik

Gratulerer med dagen Norge!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore / Innkalling til ordinær generalforsamling!

 

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Informim për tubimin e Fitrave dhe Zekatit (Ramazan 2023/1444H)

SADAKATUL FITRI Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut e obligoi Sadakatul-Fitrin për…

Myftiu i Shkodrës ligjëron në Qendrën Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji

Me ftesë të Qendrës Islame Kulturore Shqiptare në Norvegji, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, po qëndron për një…

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Tribunë Fetare me mysafir nga Shqipëria

Iftar i përbashkët për burra

Ligjërat fetare dhe iftar për motrat muslimane!

Ligjërat fetare me mysafir spesial nga Maqedonia e Veriut!

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 26.03.2023 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan H1444/2023

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informin për muajin e Ramazanit 2023/1444H!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2023/1444H!

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

Ligjërat fetare me rastin e natës së «Isras dhe Miraxhit»

Me rastin e ndodhisë së Isras dhe Mir’axhit, kryesia e QIKSHN’së organizon ligjërat fetare me temën «Isra dhe Mir’axhi dhe…

Ndihmoni vllezërit në Turqi dhe Syri!