QIKSHN transferohet në lokalin e ri!

Lajmërim!

Lajmërohen të gjithë anëtarët, xhemati dhe bashkatdhetarët tanë se Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji  që nga data 20. Dhjetor 2013 tranzferohet në lokalin e ri në Sverres gt. 8, 0652 Oslo.

Falja e xhumasë dhe faljet e namazeve tjera do të bëhen ë lokalin e ri duke filluar nga data 20. Dhjetor 2013.

Lokali i vjetër në Tvetenveien 55, 0666 Oslo do të jetë i mbyllur.

Për informata më të hollësishme drejtoheni tek kryetari i QIKSHN-së, z. Fati Abdi në këtë numër të telefonit 95875263.

Me respekt

Kryesia e QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept