QIKSHN transferohet në lokalin e ri!

Lajmërim!

Lajmërohen të gjithë anëtarët, xhemati dhe bashkatdhetarët tanë se Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji  që nga data 20. Dhjetor 2013 tranzferohet në lokalin e ri në Sverres gt. 8, 0652 Oslo.

Falja e xhumasë dhe faljet e namazeve tjera do të bëhen ë lokalin e ri duke filluar nga data 20. Dhjetor 2013.

Lokali i vjetër në Tvetenveien 55, 0666 Oslo do të jetë i mbyllur.

Për informata më të hollësishme drejtoheni tek kryetari i QIKSHN-së, z. Fati Abdi në këtë numër të telefonit 95875263.

Me respekt

Kryesia e QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email