Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Shkolla fetare «URTËSIA» dhe shkolla shqipe «Naim Frashëri» pranë QIKSHN-së shpallin konkurs për vitin shkollor 2014/15

Shkolla fetare ”URTËSIA” dhe shkolla shqipe «Naim Frashëri» pranë QIKSHN-së sikur vitin e kaluar edhe këtë vitë shpallin konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitit shkollor 2014/15.

Pra lusim të gjithë prindërit që kan dëshir që fëmijët e tyre të ndjekin mësim-besimin pranë shkollës fetare «Urtësia» dhe mësimin e gjuhës shqipe pranë shkollës shqipe «Naim Frashëri» që ti regjistrojnë fëmijët e tyre mbrenda muajit gusht.

Regjistrimin e fëmijëve mund ta bëni direkt në webfaqen tonë duke e ndjekur këtë lidhje ose në zyrën e QIKSHN-së në Sverres gt. 8, 0652 Oslo. 

Në qoftë se keni ndonjë pyetje në lidhje me regjistrimin e fëmijëve, ju lutemi që të na shkruani në e-post adresën adm@qiksh.no

 

Me rrespekte

Stafi i shkollës «Urtësia» dhe «Naim Frashëri» pran QIKSHN-së

 

Print Friendly, PDF & Email