Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 31.03.2024 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të shtyhet një orë përpara që do të thotë se ora duhet të shtyhet nga ora 02:00 në 03:00.

Print Friendly, PDF & Email