Storjet e fundit

Ligjërat fetare më 17.04.2022

Iftar i përbashkët më 17.04.2022

Urime muajin e Ramazanit!

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 27.03.2022 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2022/H1443!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informim për muajin Ramazan – 2022/H1443!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2022/1443H!

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

Ligjërat fetare me rastin e natës së «Isras dhe Miraxhit»

Me rastin e ndodhisë së Isras dhe Mir’axhit, kryesia e QIKSHN’së organizon ligjërat fetare me temën «Isra dhe Mir’axhi dhe…

Urime 17. Shkurtin – Pavarsinë e Kosovës!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore / Innkalling til ordinær generalforsamling!

Nata e shënuar Lejletul-Regaib

Nata e shënuar Lejletul-Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje,…

Jusra Shabani hafëze e parë e QIKSHN’së

Është kënaqësi e veçantë të ndajmë këtë lajm të mrekullueshëm. Qendrës tonë iu është shtuar Hafëzja e parë e Kur’anit…

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2022!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është bërë gati dhe do të…

Rikujtesë për pagesën e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN-së, Esselamu alejkum – Paqa dhe shpëtimi qoftë mbi ju!                                                      Të nderuar, urojmë që të…

Ditë aktivitetesh në Sprett-Rygge

Sot u realizua me sukses aktivitetit i paraparë me nxënësit e dy shkollave në Sprett-Rygge. Në kuadër të plan programit…

Urime nata e madhe e Mevludit!

QIKSHN organizon Cageball për rininë më 17.10.2021

Rini e dashur, Mos harroni! Këtë të diele (17.10.2021), duke filluar nga ora 20:00, në mbrëmje, kemi rezervuar fushën për…

QIKSHN organizon Cageball për rininë

E dashura rini, QIKSHN organizon Cageball ditën e Diel më (10.10.2021), duke filluar nga ora 20:00 në Cageball-Nydalen . Ftesa…

Takim me rininë e QIKSHN’së!

Elhamdulillah, dje kishim një takim mbresëlënës me rininë e QIKSHN’së. Në takim, Imami mbajti një ligjëratë të shkurtër rreth rolit…