Dita e parë e Kurban Bajramit

Të nderuar anëtarë,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit është dita e Diel më 16. Qershor 2024.

Falja e namazit të Sabahut do të bëhet në ora 03.20 ndërsa falja e namazit të Kurban Bajramit do të bëhet në ora 07.00 në lokalet e QIKSHN-së në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Ju prefererojmë që të udhëtoni me transport kolektiv duke e parë parasysh se xhamija nuk posedon vendparkime dhe secili anëtarë është i detyruar që të gjejë vendparkim vetë.

 

Print Friendly, PDF & Email