Takim me rininë e QIKSHN’së!

Elhamdulillah, dje kishim një takim mbresëlënës me rininë e QIKSHN’së.

Në takim, Imami mbajti një ligjëratë të shkurtër rreth rolit që duhet të ketë qendra për rininë.
Rinia e qendrës vendosi për temat dhe aktivitetet që do të zhvillohen çdo javë.
Gjithashtu u diskutua edhe rreth rolit që duhet të ketë rinia në qendër.

Lusim Allahun xh. sh. që t’na prijë e mbara në takimet e ardhshme.

Print Friendly, PDF & Email