QIKSHN me imam të ri!

Të nderuar anëtar,

QIKSHN ju informon se nga dita e Mërkur më datë 08. Shtator 2021 do të filloj zyrtarishte me punë imami i ri permanent Dr. Berat ef. Hashani.

Dr. Berat ef. Hashani është me prejardhje nga Obiliqi, komunë kjo afër Prishtinës, R. e Kosovës.

Kryesia e QIKSHN’së i dëshiron mirëseardhje Dr. Berat ef. Hashanit dhe njëherit i dëshirojme suksese në detyrën e tijë si imam i QIKSHN’së

Na prifte e mbara bashkarishte!

Print Friendly, PDF & Email