THIRRJE PËR MBLEDHJE TË PËRGJITHSHME

Të nderuar anëtarë,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare ju bënë thirrje për në mbledhjen e përgjithshme vjetore.

Koha: E shtunë, 10.11.2018, ora.14:00 – 17:30 

Vendi: Në lokalet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare, adr. Sverres gate 8, 0652 Oslo

Kush: Anëtarët me te drejtë vote, mbi 18 vjet.

Thirreni në mbledhjen  jashtëzakonshme të përgjithshme me agjendën e përkohshme siç vijon:

 • PËRMBAJTA E AGJENDES
 1. Zgjedhja e kryesuesit të mbledhjes       
 2. Zgjedhja e  referentit dhe dy anëtarëve për të nënshkruar protokollin
 3. Takimi është thirrur në mënyrë legjitime
 • RAPORTI VJETOR DHE LLOGARITË PËR VITIN 2017
 1. Raporti vjetor dhe llogaritë për vitin 2017, kryesia paraqet llogarinë për vitin 2017
 • PREZANTIMI I IMAMIT TË RI
 1. Prezantimi i imamit të ri permanent në QIKSHN
 • PLOTËSIM/NDRYSHIM NË KRYESI
 1. Plotësime/ndryshime të disa anëtarëve të kryesisë
 • ÇËSHTJE TJERA
 1. Çështjet duhet të paraqitet me shkrim 14 ditë para mbledhjes së jashtëzakonshme të përgjithshme që do të mbahet  më 10.11.2018
 2. Të tjera
 • SHËRBIM I USHQIMIT TË LEHTË
 1. Pas mbarimit të mbledhjes së përgjithshme vjetore do të shërbehet ushqim i lehtë.

Anëtarët e QIKSH-it që dëshirojnë të aplikojne për në kryesinë e re, mund të paraqesin aplikimet e tyre me shkrim në e-post adresën adm@qiksh.no. Afati i fundit për paraqitjen e aplikimit për në kryesin e re është 05.10.2018

Me respekt

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
November
MaTiOnToFr
   1234
567
 • Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

89
 • Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Festat e ardhshme

< 2018 >
November
MaTiOnToFr
   1234
567
 • Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

89
 • Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1011
12131415161718
19202122232425
2627282930