Njoftim!

Ju njoftojmë se akcioni humanitar në kuadër të QIKSHN-së përfundon nesër, kështu që xhirollogaria e publikuar më poshtë nuk do të jetë valide, kurse ata qe dëshirojnë te ndihmojnë me te holla ne dorë, le te vijnë në lokalet e QIKSHN’së në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Do të jemi aty nga ora 12:00 e deri me ora 15:00!

Nesër, pra më datë 22.05.2015 do të tërhiqen të hollat nga xhirollogaria, poashtu edhe ato nga terminali bankar dhe do të bëhen bashkë me ato që u tubuan ne xhami gjatë javës së kaluar dhe më pastaj do të publikohen në webfaqen ton dhe facebook profilin tone transakcioni bankar dhe shuma totale.

Te hollat do të dorëzohen ne “Lagjën e trimave” të dielën më datë 24.05.2015.

Me rrespekt
QIKSHN

Metush Bajrami
Përgjegjës i fondit “KUMANOVË JEMI ME TY”

 

 

Print Friendly, PDF & Email