Storjet e fundit

Informin për muajin e Ramazanit 2023/1444H!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Imsakije [Kohorja e Ramazanit] – 2023/1444H!

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

Ligjërat fetare me rastin e natës së «Isras dhe Miraxhit»

Me rastin e ndodhisë së Isras dhe Mir’axhit, kryesia e QIKSHN’së organizon ligjërat fetare me temën «Isra dhe Mir’axhi dhe…

Ndihmoni vllezërit në Turqi dhe Syri!

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2023!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…

Ligjërat fetare më 10.12.2022

Urime festa e 28. Nëntorit!

Vizita e ambasadorit të ri të Maqedonis së Veriut Prof. Dr. Driton Kuqi

Inshte kënaqësi dhe nderë i veqant që sot kishim prezent Ambasadorin e ri të Maqedonisë së Veriut në Qendër. Ambasadori…

Ndrimi i orës – koha dimrore!

Nesër më 30.10.20222 në ora 03:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës dimrore) dhe ora duhet të…

QIKSHN organizon Umre 2023

Mysafir nga Universiteti i Oslos

Sot gjatë kohës së mësim-besimit në QIKSHN kishim mysafir disa studentë nga Universiteti i Oslos, të cilët ishin prezent edhe…

FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR

Fëmijët tanë tashmë kanë filluar vitin e ri shkollor. Edukimi i fëmijëve vërtetë është i një rëndësie të veqantë, ngase…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1444!

Festa e Kurban Bajramit!

Të nderuar anëtar, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit do të…

Një kurban për skamnor!

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Urime nata e madhe e Kadrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron natën e madhe të Kadrit e cila parashihet të jetë sonte e…