Ditë skijimi në Tryvann!

FemijMeSki

Lajmerohen të gjithë prindërit që fëmijët e tyre vijojne mësimet ne shkollën e mësim-besimit «Urtësia» dhe ate të gjuhës shqipe «Naim Frashëri» pran QIKSHN-së, se ditën e Diel më datë 08.02.2015 do të organizohet ditë skijimi në Tryvann (Holmenkoll). Udhëtimi

Familja Alili hap të pamur më 25.01.2015!

logo qikshn liten

“Ne jemi të All-llahut dhe ne vetëm te Ai kthehemi!” Kur’an:(El Bekare, 156) Muhamedi a.s ka thënë: ”Të drejtat e muslimanit ndaj muslimanit janë 7” Prej tyre është: Falja e Namazit të xhenazes dhe në rast pikëllimi ta ngushlloni (Hadith)

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2015!

Kalendari2015

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është bërë gati dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së ardhshme (javën e 51-të). Posta vjetore përmban kalendarin

Ligjërat Fetare!

Ligjerat11122014

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, organizon ligjërat fetare ditën e Enjte, më 11.12.2014. Programi i ditës do të jetë: ligjërata, ilahije, pyetje dhe përgjigje. Ligjërata do të mbahet në lokalin e QIKSHN’së në adresën Sverres gt. 8, 0652 OSLO.

Manifestimi i 28 Nëntorit!

28112014

Shkolla Shqipe kremton 28 Nëntor-in në lokalet e reja të Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji! Sot duke filluar nga ora 16:00 ku ishin të ftuar prindër dhe miq të nderuar u shënua dita e madhe e kombit pra 28

Manifestimi i 28. Nëntorit!

28nentori

Shkolla Shqipe «Naim Frashëri» ne Oslo organizon festë simbolike për nderë të ditës se flamurit, 28. Nëntorit! Festa do të mbahet në lokalet e QIKSHN-së, dhe janë të ftuar të gjithë prindërit që fëmijët e tyre vijojnë mësimet në QIKSHN.

Kuptimi dhe mesazhet e Hixhretit

qiksh10

Jeta e njeriut të parë me vetëdije në Tokë filloi me hixhret (emigrim). Ademi (a. s.) me anën e hixhretit (emigrimit) e solli udhëzimin e parë në Tokë, njohuritë e para mbi jetën dhe botën. Kjo si duket paralajmëronte se

Thirrje për në mbledhje prindërore!

mbledhje

Të nderuar prindër, Këshilli prindëror i shkollës së mësim-besimit islam «Urtësia» dhe shkollës shqipe «Naim Frashëri» pran QIKSHN-së, informon të gjithë prindërit e nxënësve të cilët ndjekin mësimin në këto dy shkolla se mbledhja prindërore e rrashës do të mbahet

Dita e Kurban Bajramit në Xhaminë e madhe shqiptare në Oslo!

KurbanBajrami04102014 (22)

Në qendrën e madhe shqiptare ndërtuar nga Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, u bë falja e namazit të Kurban Bajramit nga imami dr. Musli Verbani. Prania ne numër të madh të bashkatdhetarëve e bëri edhe më madhështorë këtë tubim

Festa e Kurban-Bajramit!

kurbanbajram05102014

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, ju informon se dita e parë e Kurban-Bajramit është më 04. Tetor 2014 (E Shtunë). Programi i ditës: Falja e namazit të sabahut (ora 07.00) Ligjërata nga imami i QIKSHN (Dr. Musli Vërbani) Falja

Shkruani kryesisë së QIKSHN-së

Përshëndetje, ne nuk jemi online, por ju mund të na dërgoni një mesazh

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Festat e ardhëshme

feb
15
søn
all-day Fastelavn
Fastelavn
feb 15 all-day
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, [...]
feb
16
man
all-day Vinterferie / Pushimi dimrorë
Vinterferie / Pushimi dimrorë
feb 16 – feb 20 all-day
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, [...]
feb
17
tir
all-day Shpallja e Pavarësisë së Kosovës
Shpallja e Pavarësisë së Kosovës
feb 17 all-day
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, [...]
mar
20
fre
all-day Pranvera
Pranvera
mar 20 all-day
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, [...]
mar
29
søn
all-day Ndrimi i orës – koha verore. Shtyhet ora për 1 orë, ora nga 02:00 bëhet 03:00
Ndrimi i orës – koha verore. Sht…
mar 29 all-day
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, [...]

View Calendar