Manifestim i hatmes së Kur'anit Fisnik!

 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  2|189|Të pyesin ty (o Muhammed!) për hënën, (ndryshimin e saj); thuaju: “Këto për njerëzit janë shenja të kohës dhe të haxhxhillëkut”. Nuk shprehet mirësia me të hyrit në shtëpi kah shpina (sipas zakonit të atëhershëm të arabëve), por mirësia qëndron në të ruajturit nga të këqijat. Hyni në shtëpi kah dyert e tyre dhe droni Perëndisë, për të qenë të shpëtuar!
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2019 >
April
 • 02

  Hele dagen
  02.04.2019-03.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 06

  Hele dagen
  06.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 14

  Hele dagen
  14.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.04.2019-24.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 18

  Hele dagen
  18.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.