Anulohet dita e markedit!

Të nderuar anëtarë,

QIKSHN me keqardhje ju lajmeron se dita e markedit që ishte paraparë të shitët ushqim tradicional shqiptarë në Grønland me rastin e festës shtetërore 15, 16 dhe 17. Maj është anuluar nga Sentrum Arrangementet, pasi që Komuna e Oslo’s nuk ju ka lejuar përdorimin e rrugës në Grønland.

Për më shumë informata mund të lexoni në këtë lidhje: www.sentrum.biz/cgi-bin/gronland.cgi?url=3

QIKSHN bashkë me qendrat tjera që kishin parapar të merrnin pjesë gjatë këtyre ditëve kan dërguar një ankes deri tek komuna e Oslo’s, për mos lejimin e përdorimit të rrugës për shitje të ushqimeve.

QIKSHN edhe njëher kërkon ndjes për këtë vendim, por këtu është komuna e Oslo’s që vendos.

Njëherit shprehim rastin që të faleminderojme gjithë ata që dhane kontributin e tyre maksimal për pregatitjen e këtij akviteti edhe pse kjo u anulua.

Me rrespekt
Stafi i QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email