Informim!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji informon xhematin se xhamija ditën e Shtunë më 05. Shtator 2015 nga 16.00 – 22.00 është e rezervuar nga familja Braimi për një manifestim familjar.

Lusim xhematin që të resptektoni këtë vendim dhe që të mos i pengohet familjes Braimi gjatë orarit të sipërpërmendur.

Për çdo pyetje, ju lutemi kontaktoni anëtarin e kësaj familje Besar Braimi në mob. 979 66 182 ose kryesinë e QIKSHN’së në tel. 22 35 33 72 ose na shkruani në adm@qiksh.no

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Me rrespekte

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email