Kalendari 2016 dhe faturat e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së,imsakije2016

Ju informojmë se në kalendarin e  ri për vitin 2016 të cilin tash më vetëm se është dorzuar në post dhe që duhet të arrije tek ju të nderuar anëtarë, kemi vërejtur një gabim në mesë të kalendarit (faqen e 15-të) ku është shënuar se dita e “Fitër Bajramit i bjen më “06. Korrik 2015 (E Mërkur)”.

Kjo është gabim pasi që dita e Fitër Bajramit i bjen më “06. Korrik 2016 (E Mërkur)”.

Poashtu edhe në faturat e fondit të kufomës ka një lëshim në tekstin faktura“Kontingent Xhenaze Fondi 2015”.

Faturat vlejnë për vitin 2016 dhe teksti i sakt në fatura është dasht të jetë “Kontingent Xhenaze Fond 2016”.

Kryesia e QIKSHN’së kërkon ndjes për këto lëshime gjë kan ndodhur në kalendarin për vitin 2016 dhe faturat e fondit të kufomës dhe shpresojmë se do të hasim në mirëkuptim tek ju pasi që kalendari dhe faturat janë shtypur dhe tash më është vonë për të bërë korrigjimin e teksteve.

Gabimi në kalendarin elektronik që mund ta gjeni në webfaqen tonë është korrigjuar.

Mbetemi me shpresë që vitin e ardhshëm të mos ndodhë i njëjti gabim.

Me respekte,

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email