Ndrimi i orës – koha dimrore!

Nesër më 29.10.2023 në ora 03:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës dimrore) dhe ora duhet të kthehet një orë mbas që do të thotë se ora duhet të kthehet nga ora 03.00 në 02:00.

Print Friendly, PDF & Email