Pushim më 17. Maj 2015!

QIKSHN i lajmëron të gjithë nxënësit që vijojne mësimet në shkollën e mësim- besimi «Urtësia» dhe shkollës shqipe «Naim Frashëri» se javën e ardhshme pra më saktësisht ditën e Diel më datë 17. Maj 2015 nxënësit do të ken pushim nga shkolla për shkak të festës kombëtare të Norvegjisë, 17. Maj.

Ju dëshirojmë pushim te këndshëm!

Me respekt, Këshilli prindëror pran QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email