QIKSHN organizon tribunë familjare “Dashuria në Islam”

QIKSHN orgaizon tribunë familjare me temën “Dashuria në Islam”

Ditën e Shtunë më 24.10.2015 me fillim nga ora 18.30.

Pjesëmarës special do të jenë:

  • Dr. Zekirija Bajrami
  • Hoxhë Ferid Selimi
  • Adem Ramadani
  • Hfz. Xhemail Nuhiu

Hyrja është falas për të gjithë!Hyrja do të jetë edhe për femra

Tribuna do të mbahet në lokalet e QIKSHN në adresën:
Sverres gate 8, 0652 Oslo
Kontakt: 463 44 672 dhe 998 52 149

Të gjithë jeni të mirëseardhur!

Me respekt

Stafi organizativ pranë QIKSHN

Print Friendly, PDF & Email