Program manifestiv me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  18
  - Reservert
  18
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  4|77|A nuk i ke parë ata (o Muhammed!), të cilëve u është thënë: “Tërhiqni duart tuaja nga lufta, falnie namazin dhe jepni zeqatin!” e, kur pas kësaj, iu urdhërua që të luftojnë, një grup prej tyre u frikua nga njerëzit (mohuesit), ashtu si i frikohen Perëndisë, ose dhe më tepër dhe thirrën: “O Zoti ynë! Pse na urdhërove të luftojmë? Ah, sikur të na kishe kursyer edhe për një kohë të shkurtër!” Thuaju (atyre): “Kënaqësitë e kësaj jete janë të vogla. Jeta tjetër është më e mirë për ata që i druajnë Perëndisë e s’bëjnë mëkate. Juve nuk do t’ju bëhet asnjë fije padrejtësi.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
Oktober
MaTiOnToFr
1234567
89
 • Hele dagen
  09.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10
 • Hele dagen
  10.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

11121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Festat e ardhshme

< 2018 >
Oktober
MaTiOnToFr
1234567
89
 • Hele dagen
  09.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10
 • Hele dagen
  10.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

11121314
15161718192021
22232425262728
293031