Ndihmoni vllezërit në Turqi dhe Syri!

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2023!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…

Ligjërat fetare më 10.12.2022

Urime festa e 28. Nëntorit!

Vizita e ambasadorit të ri të Maqedonis së Veriut Prof. Dr. Driton Kuqi

Inshte kënaqësi dhe nderë i veqant që sot kishim prezent Ambasadorin e ri të Maqedonisë së Veriut në Qendër. Ambasadori…

Ndrimi i orës – koha dimrore!

Nesër më 30.10.20222 në ora 03:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës dimrore) dhe ora duhet të…

Mysafir nga Universiteti i Oslos

Sot gjatë kohës së mësim-besimit në QIKSHN kishim mysafir disa studentë nga Universiteti i Oslos, të cilët ishin prezent edhe…

FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR

Fëmijët tanë tashmë kanë filluar vitin e ri shkollor. Edukimi i fëmijëve vërtetë është i një rëndësie të veqantë, ngase…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1444!

QIKSHN ju uron pushime të këndshme verore

Të nderuar anëtarë të QIKSHN, Ju informojmë se qendra jonë do të jetë me shërbime të kufizuara gjatë periudhës 10.07.2022…

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Festa e Kurban Bajramit!

Të nderuar anëtar, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit do të…

Një kurban për skamnor!

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit është dita…

Urime nata e madhe e Kadrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron natën e madhe të Kadrit e cila parashihet të jetë sonte e…

Informim për tubimin e Fitrave dhe Zekatit (Ramazan – 2022/H1443)

SADAKATUL FITRI Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut e obligoi Sadakatul-Fitrin për…

Ligjërat fetare më 22.04.2022

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Ligjërat fetare më 17.04.2022