Tribunë fetare me rastin e natës së Mi’raxhit!

Urime nata e madhe e “Lejletul Regaib-it”!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, të gjithë anëtarëve të kësaj qendre dhe muslimanëve kudo që janë ju uron fillimin…

Shkollë verore – Ohër 2019

Të nderuar! Ju njoftojmë se Shkolla Verore e gjuhës amtare që i dedikohet fëmijëve të diasporës, me qëllim të mësimit…

Kamp sportiv veror – Struga 2019

Të nderuar,Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë në pajtim të kompetencës ligjore të saj, kujdeset për mërgimtarët dhe organizatat…

Tribun Fetare

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji organizon tribunen fetare të radhës. Tema: Rinia dhe anomalitë e kohës Ligjërues: Prof. Mahir…

Ligjërata fetare çdo të Shtunë prej datës 17.11.2018!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji do të organizojë ligjërata fetare çdo të Shtunë duke filluar nga data 17.11.2018. Tema:…

Program manifestiv me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.!

I nderuar xhemat i QIKSHN’së, Eselamu alejkum! Me rastin e ditëlindjes së Pejgamberit tonë të dashur Muhamedit a.s. jeni të…

THIRRJE PËR MBLEDHJE TË PËRGJITHSHME

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare ju bënë thirrje për në mbledhjen e përgjithshme vjetore. Koha: E shtunë, 10.11.2018, ora.14:00…

Pushimi vjeshtor!

Të nderuar prindër dhe nxënës, QIKSHN ju informon se të dy shkollat që vijon veprimtarin e tyre pran QIKSHN’së si…

Festë për fëmijët me rastin e Kurban Bajramit!

Festa e Kurban Bajramit bëhet edhe më e bukur me ju fëmijë të dashur!   Kryesia e Sektorit të Femrës…

QIKSHN organizon iftar më 02 dhe 03.06.2017!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji organizon iftar të përbashkët për burrat ditën e Premte më 02.06.2017 ndërsa për motrat muslimane…

Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2016/17!

Dy shkollat pran QIKSHN-së, si ajo e mësim-besimit “Urtësia” dhe e gjuhës shqipe “Naim Frashëri” me rastin e përfundimit të…

Ditë pazari në Grønland!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare organizon shitje të ushqimeve tradicionale në Grøndland, më 17. Maj 2017 nga ora 09:00 deri në…

Deklaratë e përbashkët për fillimin e Ramazanit 1438H (2017)

Komisioni i imamëve pranë Bashkësisë Islame të Norvegjisë (IRN) zhvilloi një takim më 24.04.2017 në xhaminë Jamat-e-Ahl-e-Sunnat. Komisioni i imamëve…

Ditë skijimi në Tryvann!

Lajmerohen të gjithë prindërit që fëmijët e tyre vijojne mësimet ne shkollën e mësim-besimit «Urtësia» dhe ate të gjuhës shqipe…

Shënohet 9 vjetori i Pavarësisë së Kosovës!

Sot në lokalet e QIKSHN -së u mbajtë festë për hirë të Pavarësisë së Kosovës ku dhe nxënësit e shkollës…

Manifestimi i 17. Shkurtit!

Nxënësit e të dy shkollave pranë QIKSHN’së me program festiv për festën e 17 Shkurtit! Nesër e Diel më 19.02.2017…

Regjistrimi për në “Haxhxh 2017”

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon të gjitë anëtarët të cilët e kan bërë nijet…

Ligjëratë Fetare!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, organizon ligjëratë fetare ditën e Shtunë, më 04.02.2017 Tema: Familja shembullore muslimane Ligjërata do të filloj në…

Kremtë festime me rastin e 28. Nëntorit!

Me rastin e festës së 28 Nëntorit, Shkolla Shqipe “NAIM FRASHËRI” dhe e Mësim-Besimit “URTËSIA” do të organizojnë një manifestim…

Lajmërim në lidhje me festën e 28. Nëntorit!

Lajmërohen të gjithë prindërit dhe ata që kanë dëshirë të marrin pjesë në manifestimin e 28. Nëntorit 2016, që do…