Ndihmat e tubuara për vërshimet në Shkup!

Të nderuar antarë/xhematë të QIKSHN’së! Pas përfundimit të aksionit për ndihma humanitare për vërshimet e fundit që ndodhën në Shkup,…

Shpërndarja e Sadakatul Fitrit dhe Zeqatit!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së! Tashë më që pushimet verore kan kaluar dhe pothuaj të gjithë i janë kthyer punës,…

Ta ndihmojmë Shkupin!

APEL PËR NDIHMË Me rastin e të reshurave të shumta të shiut më 06. Gusht 2016 gjithë qyteti i Shkupit…

Pagesa e fitrave dhe zekatit!

SADAKATUL FITRI (KONTO 1503 25 27733) Agjërimi i Ramazanit është i ndërlidhur me dhënien e sadakatul-fitrit. ”I Dërguari i Allahut…

Urime muaji i Ramazanit!

Kryesia e QIKSHN’së shpreh rastin që të gjithë besimtarëve muslimanë t’ju uroj muajin e shenjtë të Ramazanit duke e lutur…

Përfundimi i vitit shkollor 2015/16!

Dy shkollat pranë QIKSHN’së si ajo e shkollës shqipe “Naim Frashëri” dhe mësim-besimit “Urtësia” dje përfunduan këtë vitë shkollor me…

Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2015/16!

Shkolla Islame “Urtësia” dhe Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pranë QIKSHN’së lajmërojn të gjithë prindërit, anëtarët dhe të gjithë dashamirësit se me…

Sektori i motrës muslimane organizon tribunë fetare!

Sektori i motër muslimane pranë QIKSHN-së organizon tribunë për motrat muslimane ditën e Shtunë më 16.04.2016 në ora 13:30. Tema…

Samarbeid for inkluderende dialog presenterer “Kunnskap, utdanning og karriere”

“Bli med på årets kanskje viktigste og mest spennende begivenhet hvor fire norske, muslimske ungdomsorganisasjoner i samarbeid med Oslo kommune,…

QIKSHN organizon tribunë fetare!

QIKSHN organizon tribunë fetare me temën “Roli i xhamisë në mbrojtjen e identitetit fetar dhe kombëtar” Ditën e Diel më…

QIKSHN shtroi darkë solemne për arsimtarët!

Me rastin e 7 Mars’it Ditës së Mësuesit sot Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji u shtroi një darkë solemne…

Manifestimi i Pavarësisë së Kosovës!

Sot në lokalet e QIKSHN’së u manifestua 8 vjetori i Pavarësisë së Kosovës. Kjo datë historike sot në kohë të…

Kalendari 2016 dhe faturat e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Ju informojmë se në kalendarin e  ri për vitin 2016 të cilin tash më vetëm…

Mbledhje e përgjithëshme!

Dje në lokalet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji me seli në Sverres gate 8 në Oslo, kryesia e…

Rrikujtes për në mbledhjen e përgjithëshme vjetore!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare ju rrikujton për mbledhjen e përgjithshme vjetore. Koha: E shtunë, 07.11.2015, ora.15:00 – 17:00 …

U realizua tribuna fetare!

Gjatë vikendit që shkoi në lokalet e QIKSHN-së, anëtarë të kryesisë dhe aktivistë pranë kësaj qendre, organizuan tribunë fetare me…

QIKSHN organizon tribunë familjare “Dashuria në Islam”

QIKSHN orgaizon tribunë familjare me temën “Dashuria në Islam” Ditën e Shtunë më 24.10.2015 me fillim nga ora 18.30. Pjesëmarës…

Festa e Kurban-Bajramit!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, ju informon se dita e parë e Kurban-Bajramit është më 24. Shtator 2015 (E…

Një kurban për skamnor!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, me rastin e afrimit të Kurban-Bajramit, njofton të gjithë anëtarër e saj se ka…

Informim!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji informon xhematin se xhamija ditën e Shtunë më 05. Shtator 2015 nga 16.00 –…

TA NDIHMOJMË TETOVËN

APEL PËR NDIHMË Me rastin e të reshurave të shumta të shiut më 03. Gusht 2015 në Tetovë dhe fshatrat…