Ligjërat fetare me rastin e natës së “Isras dhe Miraxhit”

Me rastin e ndodhisë së Isras dhe Mir’axhit, kryesia e QIKSHN’së organizon ligjërat fetare me temën “Isra dhe Mir’axhi dhe mësimet e sajë” ditën e Shtunë më datë 18.02.2023 me fillin nga ora 17:30 (pas namazit të Akshamit)

Ligjërues: Berat Hashani (imam i QIKSHN’së)

Pas namazit të jacisë të pranishëmve do ju servohet një koktej modest.

Programi është e paraparë për të dy gjinitë (për gratë është rezervuar kati i dytë)

Ju mirëpresim të gjithëve!

 

Me respekt,

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email