Manifestim humanitar!

3-shpirtratOrganizata joqeveritare “3 Shpirtrat” do të jenë mysafirë në Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji më datë 1. Maj 2015 [E Premte], ku do të paraqesin manifestimin “Buzëqeshja jote është Mirësi”.

Ky manifestim u kushtohet fëmijëve jetim, personave me aftësi të veçanta dhe grave të keqtrajtuara.

Manifestimi parashihet të fillon nga ora 12:00 në lokalet e QIKSHN’së në adresën Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Jeni të mirëseradhur!

Print Friendly, PDF & Email