Pushim më 29. Mars 2015!

Të nderuar prindër të nxënësve që vijojne mësimet në shkollën e mësim besimi “Urtësia” dhe shkollës shqipe “Naim Frashëri” në QIKSHN-në, se javën e ardhshme pra më saktësisht te Dielen më datë 29. Mars 2015 nxënësit do të ken pushim!

Mësimi prap vazhdon me orar te njëjte nga data 05. Prill 2015!

Pushime te këndshme!

Me respekt Këshilli prindëror pran QIKSHN-së

 

Print Friendly, PDF & Email