Mbledhje informative!

Esselamun Alejkum!
Drejtuar anëtarëve te QIKSHN-së!

Thirrje për mbledhjen informative!
E Premte 05.06.2015 ora 13:00 (para se të falet namazi i xhumasë) në lokalin e xhamisë në Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Të nderuar anëtarë,

Kryesia e QIKSHN-së në mbledhjen e saj të rregullt të mbajtur më 24.05.2015 vendosi që të mbaj një mbledhje të shkurt informative për anëtarët e kësaj qendre.

Rendi i ditës:

  1. Buxheti 2015 dhe krediti
  2. Si qëndron situata e QIKSHN-së
  3. Rezultatet e deritanishme
  4. Muaji i Ramazanit
  5. Projektet e ardhshme
  6. Kuvendi vjetor (generalforsamling)

 

 

Me rrespekt

Kryesia e QIKSHN’it

Print Friendly, PDF & Email