QIKSHN organizon piknik verorë!

Të nderuar anëtarë/-e,

Me rastin e mbarimit të vitit shkollor 2014/15, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në bashkëpunim me këshillin e prindërve të shkollës së mësim-besimit “Urtësia” dhe shkollës shqipe “Naim Frashëri”, organizojnë piknik verorë.

Pikniku veror do të mbahet ditën e Diel më 07.06.2015 në Ekeberg (pran çerdhës) nga ora 12:00.

Shpresojmë që do të na mbaj koha e mirë dhe me diell.

Ushqimi dhe pijet do të sigurohen nga QIKSHN.

Poashtu do të organizohen aktivitete të ndryshme sportive për fëmijët dhe të rriturit.

Ju lutemi merni fëmijët, familjen dhe shoqërin juaj dhe bëheni pjesë e këtij aktiviteti.

Të gjithë jeni të mirëseardhur!

 

Me rrespekt

Stafi organizativ pran QIKSHN-së

PiknikVerore2015

Print Friendly, PDF & Email