U DËRZUAN NDIHMAT NË”LAGJËN E TRIMAVE”

Sot në Lagjën e Trimave në praninë e komisionit për grumbimin e ndihmave dorëzova të holla në shumë prej 67.300 kr. norvegjeze, 120 euro dhe 20 franga zviceriane!

Televizioni Festa bëri edhe regjistrimin e vizitës time duke dhene edhe nje deklarate per televizionin e tyre. Kjo shtëpi mediatike rastin e Lagjes së Trimave ja shperndau tërë botës qysh nga minutat e para te bombardimeve dhe po vazhdon te bëjë reportazhe ditore per gjithë aktivitet që janë në zhvillim e siper.

Falënderova QIKSHN-ë në Oslo, për përkrahje që edhe në xhami të grumbullohen të holla, dhe bashkatdhetaret tanë që kontribuan përmes xhirollogarisë!

Un u prita me mjaftë ngrohtësi nga vendasit e mi dhe vizitova shtëpi per shtëpi duke ndarë dhimbjen me ta!

Me rrefenin per gjith atë tmerr të perjetuar ku shumica e tyre kishin mbetur te ngujuar ne bodrumet e shtëpive të tyre të cilat ishin ne djegje e sipër, nga breshëritë e plumbave dhe granatave të forcave policore !

Derisa unë po vizitoja atë rrugë me shtëpi të shkatërruara dhe me zemra të thyera te banoreve të lagjes, nuk u ndalnin kolonat e njerezve qe vinin per vizitë dhe njëkohësisht për të i ngushlluar per tmerrin luftarak qe perjetuan ata!

Nga banorët pranova pershendetjet me te sinqerta dhe falenderime per ndihmën qe ne shqiptaret në Norvegji ju ofruam!

Metush Bajrami Kumanovë, 24.05.2015

Print Friendly, PDF & Email