Procesi mësimor i shkollës shqipe “Naim Frashëri” në Oslo!

Sikurse edhe viteve të kaluara, edhe sivjet shkolla shqipe “Naim Frashëri” në Oslo zhvilloi procesin mësimor në kuadër të QIKSHN-së.

Procesi mësimor filloi në Shtatorit të vitit 2013 dhe përfundon me 1 Qershor 2014.

Në shkollën shqipe “Naim Frashëri” nxënësit vijuan mësimin 44 nxënës dhe atë me sa vijon:

1. Alaban Huneli

2. Armend Huneli

3. Aurela Dema

4. Albin Bakiji

5. Aurela Murtezi

6. Arbesa Sulejmani

7. Altina Bela

8. Anesa tahiri

9. Alban Bajrami

10. Abush Kaloshi

11. Blearta paloja

12. Benjamin Bulliqi

13. Besiana Asani

14. Besart kaloshi

15. Besim Dema

16. Besmira kaloshi

17. Bleron Shkreta

18. Blerona Ademi

19. Desnis Kuka

20. Djellona Bulliqi

21. Dian Fetishi

22. Edi Provoliu

23. Elmadina Bulliqi

24. Ermira Kaloshi

25. Elisa Kaloshi

26. Elisa Bakiji

27. Ensar bulliqi

28. Fisnik Bela

29. Faton Qamili

30. Hasan Bulliqi

31. Isma Vila

32. Jeton Qamili

33. Melisa Bakiji

34. Luan Kaloshi

35. Laureta Bajrami

36. Leutrim Sulejmani

37. Lirije Bulliqi

38. Ornela Gashi

39. Premtim Bela

40. Vullnet Veseli

41. Vildan Veseli

42. Verov Vila

43. Elvaris Isakaj

44. Ardiana Asani

Mësimdhënës : Imri  Trena

Që nga muaji Shkurt 2014, angazhohet edhe mësimëdhënësi: Ramiz Kuqi për klasët e V, VI, VII dhe të VIII.

Print Friendly, PDF & Email