Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2013/14!

Shkolla Islame “Urtësia” dhe Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” lajmërojn të gjithë prindërit, anëtarësin e QIKSHN-së dhe të gjithë dashamirësit se pasë përfundimit të vitit shkollor kanë pregatitur “Program festim me rastin e mbarimit të vitit shkollor 2013/14”.

Programi festim do të mbahet ditën e Diel më datë 01.06.2014 me fillim në ora 14:00.

Manifestimi do të mbahet në lokalet e QIKSHN-së në adresën Sverres gt.8, 0652 OSLO

Presenca juaj do ta bënte më madhështore këtë manifestim.

Ju mirëpresim të gjithëve!!!

 

Me rrespekt

Stafi i QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email