Ndihmë vullnetare për Lulzim Kadriun!

Dje më datën 30.05.2014 ditë e Premte në xhaminë e sapo ndërtuar shqiptare në Oslo, pronë e QIKSHN-së, u organizua aksion humanitar në tubimin e të hollave.

Bëhet fjalë për djaloshin nga Prishtina, Lulzim Kadriu i cili vuan nga një sëmundje e rëndë dhe e pashërushme. Lulzimi me banim në shtëpi të huaj, dhe sikurse e cekëm me semundje te rëndë dhe të pasherueshme kërkon ndihme për t’i rregulluar strehim dhe blerjen e ilaçeve që sadopak për t’ia zbutur dhimbjet e medha qe ai bart ne vehte. 

Aksionit në fjalë i priu Lulzim Pllana, Rexhep Shehu dhe Metush Bajrami. 

Ne ju jemi mirënjohës kryetarit të QIKSHN, së z. Fati Abdi dhe imamit të qendrës Dr. Musli Verbani per mundesinë e dhënë për të tubuar të holla në xhami për rastin e Lulzimit u shprehen aksionist për këtë rast.

Allahu i shpërbleft gjithë ata që kontribuan me ndihma në të holla për Lulzimin e sëmurë!

Print Friendly, PDF & Email