QIKSHN organizon tribunë fetare!

QIKSHN organizon tribunë fetare me temën “Roli i xhamisë në mbrojtjen e identitetit fetar dhe kombëtar”

Ditën e Diel më 27.03.2016 me fillim nga ora 18.00.

Pjesëmarrës special do të jenë:

  • Dr. Bashkim Aliu [Mysafir nga xhamia Wetzikon-Zvicër]
  • Mr. Bedri Lika [Mysafir nga Shkupi]
  • Hoxhë Sali Bislimi [Moderator]
  • Burhan Lushta [Ilahije]

Hyrja është falas për të gjithë!Hyrja do të jetë edhe për femra

Tribuna do të mbahet në lokalet e QIKSHN në adresën:
Sverres gate 8, 0652 Oslo
Kontakt: Berat Redzepi, mob.: 952 33 546

Të gjithë jeni të mirëseardhur!

Me respekt

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email