Sektori i motrës muslimane organizon tribunë fetare!

Sektori i motër muslimane pranë QIKSHN-së organizon tribunë për motrat muslimane ditën e Shtunë më 16.04.2016 në ora 13:30.

Tema e tribunës do të jetë “Gruaja në islam dhe përmirësimi i imazhit ton”

Ligjëruese do të jenë teologet nga Maqedonia:

  • Ibadete Lima Alija
  • Behije Memedi
  • Sherife Bilalli

Vendi: Sverres gate 8, 0652 OSLO

Tribuna është vetëm për motrat muslimane.

Të gjithë motrat muslimane janë të mirëserdhura!

Me respekt
Sektori i motrës muslimane pranë QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email